wo22052019

Back U bevindt zich hier: De Vereniging Over NH63

Over NH63

faa nh'63 is de koepelorganisatie voor amateur film- en videoclubs in de regio Noord Holland De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Audio-visuele Amateurs (NOVA) en daardoor tevens bij de wereldbond van amateurfilmers, de Union Internationale du Cinéma (UNICA).

nh’63 biedt cursussen, trainingen en bijeenkomsten en organiseert ieder jaar een regionale wedstrijd (Filmgala of Regiofestival). Hier strijden de geselecteerde films van de aangesloten clubs om de regionale prijzen en een nominatie voor de landelijke wedstrijd. Tevens organiseert zij om het jaar een Opdrachtfestival en een Interclubontmoeting voor de aangesloten clubs.

nh’63 vertegenwoordigt momenteel 16 amateur film(video)clubs met ongeveer 400 leden.